Dit is de website van scouting Hunze Hikers in Exloo. Wij zijn een scoutinggroep met ongeveer 80 leden. Ieder weekend is het weer een drukte van jewelste bij ons scoutinghonk in Exloo.

Houd jij van buiten zijn, speurtochten lopen, samenwerken, vuurtje stoken en ben je niet bang voor vieze kleren? Dan is scouting vast iets voor jou!

Elk weekend zijn er opkomsten (bijeenkomsten) in verschillende leeftijdscategorieën. Bij scouting Hunze Hikers zijn alle leeftijdscategorieën(speltakken) gemengd, dat wil zeggen jongens en meisjes bij elkaar. De jongste speltak zijn de Welpen van 7 tot 11 jaar, daarna volgen de Scouts van 11 tot 15, de Explorers van 15 tot 18, de Roverscouts van 18+, sinds september 2020 hebben wij een nieuwe speltak de Plusscouts gestart om zo de doorstroming te verbeteren en als laatste speltak komt De Stam. Dit zijn veel oud leden die nog steeds betrokken zijn bij de vereniging. 

Als je zin hebt om scouting zelf eens mee te maken, kom dan eens een keer kijken bij Scoutinggroep Hunze Hikers te Exloo!