Explorers

De Explorers zijn jongens en meiden van 15 t/m 18 jaar. Elke vrijdagavond komen ze om 20:00 uur tot 22:00 uur bij elkaar in het honk in Exloo. Wat je gaat doen bij zo’n opkomst is heel verschillend en hier heb je zelf ook wat bij in te brengen.
Je gaat namelijk zelf opkomsten bedenken en uitvoeren. De leiding zorgt ook voor leuke uitdagende en gezellige activiteiten en kampen. Regelmatig is er een kamp waarbij lopen, kanoën, koken op houtvuur en slapen onder een zeiltje geen uitzonderingen zullen zijn. Houd je van een uitdaging, gezelligheid en flink wat ouwehoeren dan is scouting wat voor jou! Kom eens langs op een opkomst. In de uitkijkpost kan je zien wanneer we opkomsten hebben.

Geef je van te voren op bij de leiding, dan houden we rekening met je komst! De Explorers draaien vanaf het najaarsseizoen 2023 mee met de Roverscouts, als je meer informatie wilt over de Explorers of je je wilt aanmelden om een opkomst mee te draaien mag je je opgeven bij Marijn, hij is te bereiken op 06-37309255.
Je mag geheel vrijblijvend drie opkomsten meedraaien, daarna kan je beslissen of je lid wilt worden.