Welpen

De welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar. Elke zaterdagochtend vanaf 8.30 tot 10.30  hebben we opkomst in het scoutinghonk in Exloo. Bij mooi weer trekken we er op uit om speurtochten te lopen, hutten te bouwen, bosspelen te doen etc. Bij slecht weer hebben we een leuk binnen programma met knutselen, koken, spelletjes etc.

Bij de welpen leer je samen te werken, knopen te leggen, vuurtje fikken en nog veel meer. Een keer per jaar gaan we een nacht op kamp, kamperen in een tent samen met de andere welpen en ’s avonds chips eten bij je eigen gestookte kampvuur is natuurlijk het leukste wat er is!

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken bij de welpen? Dat kan!
Kijk in de ‘Uitkijkpost opkomsten Welpen’ wanneer we bij elkaar komen, bel of mail van te voren even met de leiding dan houden we rekening met je!

Gelukkig weten steeds meer kinderen de Hunze-Hikers te vinden, maar dat resulteert helaas wel in een wachtrij. Je bent nog steeds van harte welkom om eens te komen kijken of scouting wat voor je is, maar helaas kan je niet meteen een Welp worden.

De leiding van de Welpen is te bereiken met de volgende gegevens: Geeske Bouwknegt, 0591-532397 geeskebouwknegt@hotmail.com of Sabine Huizing 0591-549784 sabine@janhuizing.nl.
Je mag geheel vrijblijvend drie keer komen kijken, daarna kan je lid worden.